Nieuws Mundo-winkel

 • Fiets naar Eerlijke Handel – Ontmoet MunDo op World Fair Trade Dag!
  Op 13 mei organiseert de gemeente Houthalen-Helchteren een unieke en duurzame manier om de World Fair Trade Dag te vieren – een fietstocht langs verschillende deelnemende locaties! En natuurlijk mag een tussenstop bij MunDo niet ontbreken. Kom langs tijdens onze opendeurdag en geniet van heerlijke proevertjes (10u-17u). Daarnaast geeft MunDo Brouwerij ook nog eens rondleidingen in de tuin, waar je alles te weten komt over hun werking en het gloednieuwe compostsysteem. Als kers op de taart krijgen alle bezoekers bij ons een bonnetje, waarmee je bij ComPani aan zeer democratische prijzen kan genieten van een kopje koffie, frisdrank, bier en wijn. Kom dus zeker langs op 13 mei in Houthalen-Helchteren en ontdek alles wat MunDo te bieden heeft!
 • Een eerlijk cadeautje voor Valentijn

  In een sterke relatie staat eerlijkheid op nr. 1. ❤️ Vier daarom Valentijn met een eerlijk cadeautje uit de Mundo-winkel! 🥰 Ons team van vrijwilligers creëerde leuke liefdespakketjes, speciaal voor jou. Zien we je in de winkel? It’s a date! #fairentijn

  https://youtu.be/ovVK6BaT4N0
 • Warmste week 2022: Mundo serveert drankje tegen armoede
  https://youtu.be/FhbNy5X0asQ

 • (h)eerlijke cadeaus voor de feestdagen

  Geef je met de feestdagen liever een (h)eerlijk cadeau met een verhaal? Spring dan zeker eens binnen in onze Mundo-winkel op vrijdag 25 of zaterdag 26 november. Ook de hele maand december is het cadeaumaand. Uitzonderlijk zijn we voor de gelegenheid open op zondag 11 en 18 december.

  flyer
 • Balthazar Boma steekt vrijwilligers Mundo hart onder de riem

  Zondag 2 oktober hadden we een onverwacht bezoek van Balthazar Boma van de Vleesindustrie tijdens de dag van de klant. Hij kwam onze vrijwilligers een hart onder de riem steken. Dank je wel Boma en dank je wel vrijwilligers!

  https://youtu.be/fMfqhZSywm8