Limburgs Landschap

Natuurvereniging Limburgs Landschap vzw beheert bijna 3000 ha natuur. Sinds 1971 beschermen en beheren wehet Limburgs natuur- en cultuurhistorisch erfgoed voor onze toekomst!

Limburgs Landschap vzw staat voor duurzaam natuurbeheer. Het behouden, herstellen en ontwikkelen van waardevolle, natuurrijke en cultuurhistorisch belangrijke Limburgse landschappen om zo de biodiversiteit veilig te stellen. Passie en gedrevenheid voor de natuur en bijhorend historisch erfgoed maakt Limburgs Landschap vzw ambitieus om van Limburg de aantrekkelijkste regio te maken van Vlaanderen.

Samen met onze leden, vrijwilligers, medewerkers, overheden en medegebruikers streven wij ernaar om het draagvlak en respect voor de natuur, het milieu en erfgoed te verhogen. Door onze publieksactiviteiten, educatieve pakketten, innovatieve oplossingen en gebruik van duurzame materialen en beheermethodes, willen we garant staan voor natuur en cultuur, waarvan iedereen kan leren, heerlijk genieten en ontspannen. Nu en in de toekomst.

Meer info: https://limburgs-landschap.be/

>Toon alle partners